Arrangementen


Massage ◆ Sauna ◆ Wellness ◆ Beauty

Wij zijn geopend en ondernemen stappen om je gezondheid te beschermen door
alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

BEAUTY Arrangement

60 minuten € 59,- p.p.

Duo-arrangement: privébehandeling samen en tegelijkertijd Volledige klassieke gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype.

  • dieptereiniging
  • grondig verwijderen onzuiverheden
  • epileren wenkbrauwen
  • vapo met ozon (zuurstofshot voor de huid)
  • serum
  • masker en dagcreme
  • verzorgingsadvies

Bij een duo gelaatsverzorging ligt u naast elkaar en wordt u tegelijkertijd behandeld.

Eerst krijgt u een algemene reiniging van het gelaat met reinigingsmelk om eventuele dagcrème en fond de teint te verwijderen. Vervolgens vindt er een dieptereiniging plaats. Dit gebeurt met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen. Door het verwijderen van de dode huidcellen kunnen alle producten beter inwerken. U geniet eveneens van een oogverzorging waarbij walletjes en rimpeltjes verminderen.  Tijdens deze oogverzorging wordt de vapo toegepast, een apparaat waar stoom uitkomt. Dankzij deze stoom worden de poriën opengezet. De overtollige talg komt vrij. Het vrijkomen van de stoom uit het vapo-apparaat vervult eveneens een ozonisatorfunctie: er komt zuurstof vrij, wat een huidherstellende functie heeft: het werkt hydraterend, verstevigend en het geeft een betere doorbloeding. De wenkbrauwen en de bovenlip worden geëpileerd. Onzuiverheden zoals comedonen (zwarte puntjes) en gerstekorrels worden verwijderd. Er wordt een serum ingemasseerd, bestaande uit een geconcentreerd vitaminepreparaat. Hierna krijgt u een masker dat volledig aangepast is aan uw huidtype. Om af te sluiten wordt er een dagcrème aangebracht.

U kan ook kiezen voor een uitgebreide gelaatsverzorging. Hier krijgt u 30 min. massage van het gelaat extra.

Na deze verzorging zal uw huid grondig gereinigd zijn en zal dit ook zo aanvoelen. Uw gelaatsuitdrukking ziet er volledig ontspannen uit. U heeft een open blik en uw huid zal tintelen alsof deze weer tot leven is gebracht. Dit effect zal zeker een week zichtbaar zijn.

U krijgt ook uitgebreid gelaatsverzorgingsadvies na elke gelaatsverzorging.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.
Misas
Keizershoek 338A
2550 Kontich
België
Tel: 0032 3 825 68 31
Email:
HR 348307
BTW Nr.: BE 0685 348 451
IBAN: BE96.7512.0048.5805
BIC: AXABBE22