Arrangementen


Massage ◆ Sauna ◆ Wellness ◆ Beauty

Wij zijn geopend en ondernemen stappen om je gezondheid te beschermen door
alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

Hoofd- en gelaatsmassage

60 minuten € 76,- p.p.

Duo-arrangement:hoofd- en gelaatsmassage met gelaatsverzorging.

  • Reiniging
  • Vapo met ozon
  • Masker
  • Dagcreme
  • Hoofd-en gelaatsmassage

Wat houdt deze behandeling in?

Bij een duo hoofd– en gelaatsmassage met gelaatsverzorging ligt u naast elkaar en wordt u gelijktijdig behandeld.

Eerst krijgt u een algemene reiniging van het gelaat met reinigingsmelk om eventuele dagcrème en fond de teint te verwijderen. Vervolgens vindt er een dieptereiniging plaats. Dit gebeurt met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen. Door het verwijderen van dode huidcellen kunnen alle producten beter inwerken.

U geniet eveneens van een oogverzorging waarbij walletjes en rimpeltjes verminderen. Tijdens deze oogverzorging wordt de vapo toegepast, een apparaat waar stoom uitkomt. Dankzij deze stoom worden de poriën opengezet. De overtollige talg komt vrij. Het vrijkomen van de stoom uit het vapo-apparaat vervult eveneens een ozonisatorfunctie: er komt zuurstof vrij, wat een huidherstellende functie heeft: het werkt hydraterend, verstevigend en het geeft een betere doorbloeding.

Hierna krijgt u een masker dat volledig aangepast is aan uw huidtype. Tijdens het inwerken van het masker krijgt u een hoofdmassage.

Om af te sluiten wordt een crème aangebracht waar de gelaatsmassage mee gebeurt en waardoor de huid glad en zacht wordt. Het voorhoofd, de wenkbrauwen, de neus, de ogen, de slapen, de wangen, de kin en de hals worden onder handen genomen. Er vindt een dieptemassage plaats waarbij de vermoeidheid uit het gezicht wordt gemasseerd. Bij een gelaatsmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen afgevoerd en de stofwisseling geactiveerd.

Voordelen van deze behandeling:

Een hoofdmassage vermindert hoofdpijn, vermoeidheid, stress en heeft een verjongend effect door een verbeterde bloedsomloop. Door spanningen en stress voelt het hoofd stram aan. Deze spanningen zullen zich uiten in hoofdpijn. Door afwisselend stevige en zachte massagebewegingen worden de blokkades opgeheven. De effecten van een hoofdmasssage zijn niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Hoofdmassage kalmeert en ontspant en zorgt voor een betere nachtrust.

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het gehele zenuwstelsel tot rust. Massage van de slapen verbetert het gezichts-en concentratievermogen en brengt een toestand van geconcentreerd bewustzijn. Massage van wenkbrauwen ontspant het hele lichaam en is vooral heilzaam voor de ogen en het zenuwgestel. Massage van het voorhoofd versterkt het gezichts-en concentratievermogen.

Een hoofd- en gelaatsmassage verbetert de toevoer van verse zuurstof en glucose naar de hersenen en ontspant het zenuwstelsel en elimineert de vermoeidheid als gevolg van mentale spanning en druk.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.
Misas
Keizershoek 338A
2550 Kontich
België
Tel: 0032 3 825 68 31
Email:
HR 348307
BTW Nr.: BE 0685 348 451
IBAN: BE96.7512.0048.5805
BIC: AXABBE22