Massage Arrangement 2

Duo-arrangement: rugmassage (30 min), scrub en pakking rug (30 min), gelaatsverzorging (30 min)


  • Massage, aangepast aan uw behoefte: ontspannend, dieptemassage, behandelen pijnpunten.

  • Huidherstellende Algenpakking voor vermoeide en pijnlijke spieren.

  • Basisgelaatsverzorging, aangepast aan uw huidtype: dieptereiniging, vapo met ozon ( zuurstofshot voor de huid), oogverzorging, serum, masker, dagcreme.

€ 198,00

90 minuten € 99,- p.p.
Beschrijving

Bij een duo massagearrangement 2 ligt u naast elkaar en wordt u gelijktijdig behandeld.

De rug wordt vooraf grondig gescrubd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en zal het product beter inwerken. Het product, bestaande uit algen in een huidherstellende crème met toevoegingen, zal werken op vermoeide, stijve en pijnlijke spieren. De rug, die ondertussen is ingesmeerd met dit product, zal volledig ingewikkeld worden in plastiek. Hierdoor gaan de bovenste bloedvaatjes zich openzetten en kan het product op korte tijd in de diepte inwerken. U zal zo’n 25 min. in de plastiek gewikkeld zijn om een gewenst effect te bekomen. Het kan zijn dat u een tintelend gevoel ervaart en transpireert. Dit is volkomen normaal. Hierna wordt de pakking verwijderd en volgt een rugmassage van 30 min, met aandacht voor uw spanningsgebieden, gevoelige plekken en pijnpunten. Er kan zowel een ontspannende (zachte massage) als een dieptemassage (zeer stevige massage ) gegeven worden. Er wordt een combinatie van technieken gebruikt om het gewenste effect te bekomen.

U krijgt ook een basis gelaatsverzorging. Eerst krijgt u een algemene reiniging van het gelaat met reinigingsmelk om eventuele dagcrème en fond de teint te verwijderen. Vervolgens vindt er een dieptereiniging plaats. Dit gebeurt met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen. Door het verwijderen van de dode huidcellen kunnen alle producten beter inwerken. U geniet eveneens van een oogverzorging waarbij walletjes en rimpeltjes verminderen. Tijdens deze oogverzorging wordt de vapo toegepast, een apparaat waar stoom uitkomt. Dankzij deze stoom worden de poriën opengezet. De overtollige talg komt vrij. Het vrijkomen van de stoom uit het vapo-apparaat vervult eveneens een ozonisatorfunctie: er komt zuurstof vrij, wat een huidherstellende functie heeft: het werkt hydraterend, verstevigend en het geeft een betere doorbloeding. Er wordt een serum ingemasseerd, bestaande uit een geconcentreerd vitaminepreparaat. Hierna krijgt u een masker dat volledig aangepast is aan uw huidtype. Om af te sluiten wordt er een dagcrème aangebracht.

Na afloop voelen uw spieren soepel. Uw gelaatsuitdrukking ziet er volledig ontspannen uit. Uw huid zal tintelen alsof deze weer tot leven is gebracht. Een gevoel van algehele ontspanning overweldigd u.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

Misas
Ilse Verboven
Keizershoek 338A
2550 Kontich
België

HR 348307
BTW Nr.: BE 0685 348 451
IBAN: BE96.7512.0048.5805
BIC: AXABBE22

Tel: +32 494 93 76 46
Email: