Skip to main content

Arrangementen


Massage ◆ Sauna ◆ Wellness ◆ Beauty

RELAX DELUXE Arrangement

Duo-arrangement: privébehandeling samen en tegelijkertijd


  • welkomstdrankje

  • 1 uur gebruik privé infrarood sauna

  • 1 uur, met keuze tussen:

  • Full body detox peeling met algenpakking (spierontspannend, vochtafdrijvend, huidherstellend en verstevigend),

  • Of anti-aging gelaatsverzorging (grondige reiniging, peeling, ozon therapie, oogverzorging, serum, masker en dagcrême).120 minuten € 94,50 p.p.
€ 189,00
Beschrijving

U wordt hartelijk verwelkomt met een welkomstdrankje.

U kan genieten van 1 uur infrarood sauna. De saunaruimte is volledig privé. Er is een infraroodsauna en een Finse sauna aanwezig. Voor een optimaal weldadig resultaat start een saunabeurt best met 30 min in de infra rood sauna, opgevolgd door een lauwe douche en vervolgens 15 min in de Finse sauna, gevolgd door een koude douche.

U kan naar keuze naakt of in badkledij gebruik maken van de faciliteiten.

Bij een duo behandeling ligt u naast elkaar en wordt de behandeling gelijktijdig uitgevoerd.

U kan kiezen tussen:

Een full body pakking

Heel het lichaam wordt vooraf grondig gescrubd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en zal het product beter inwerken. Het product, bestaande uit algen in een huidherstellende crème met toevoegingen, zal werken op vermoeide, stijve en pijnlijke spieren en zal zorgen voor versteviging, ontgifting van het lichaam en het afdrijven van teveel vocht (bij het gebruik van bepaalde medicatie zoals anti depressiva wordt er vocht vast gehouden waardoor u verdikt). Het lichaam, dat ondertussen volledig is ingesmeerd met dit product, zal ingewikkeld worden in plastiek. Hierdoor gaan de bovenste bloedvaatjes zich openzetten en kan het product op korte tijd in de diepte inwerken. U zal zo’n 15 min. in de plastiek gewikkeld zijn om een gewenst effect te bekomen. Het kan zijn dat u een tintelend gevoel ervaart en transpireert. Dit is volkomen normaal. Hierna wordt u volledig afgespoeld (u neemt geen douche).

Na afloop voelen uw spieren soepel. Uw huid voelt stevig en babyzacht aan. Een gevoel van algehele ontspanning overweldigd u.

Of

Een gelaatsverzorging

Eerst krijgt u een algemene reiniging van het gelaat met reinigingsmelk om eventuele dagcrème en fond de teint te verwijderen. Vervolgens vindt er een dieptereiniging plaats. Dit gebeurt met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen. Door het verwijderen van de dode huidcellen kunnen alle producten beter inwerken. U geniet eveneens van een oogverzorging waarbij walletjes en rimpeltjes verminderen. Tijdens deze oogverzorging wordt de vapo gebruikt, een apparaat waar stoom uitkomt. Dankzij deze stoom worden de poriën opengezet. De overtollige talg komt vrij. Het vrijkomen van de stoom uit het vapo-apparaat vervult eveneens een ozonisatorfunctie: er komt zuurstof vrij, wat een huidherstellende functie heeft: het werkt hydraterend, verstevigend en het geeft een betere doorbloeding. Er wordt een serum ingemasseerd, bestaande uit een geconcentreerd vitaminepreparaat. Hierna krijgt u een masker dat volledig aangepast is aan uw huidtype. Om af te sluiten wordt er een dagcrème aangebracht.

Na deze verzorging zal uw gelaatsuitdrukking er volledig ontspannen uitzien. U heeft een open blik en uw huid zal tintelen alsof deze weer tot leven is gebracht.