Voetmassage – met verzorging

Duo-arrangement: voetmassage -met verzorging

  • Verzorgend voetenbad

  • Scrub

  • Pakking

  • Voetmassage

€ 158,00

60 minuten € 79,- p.p.
Beschrijving

Wat houdt deze behandeling in?

Bij een duo voetmassage wordt u gelijktijdig behandeld.

We starten met een verzorgend voetbad. De voeten worden vervolgens grondig gescrubd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en hebben verzorgende producten meer effect.

De voeten worden ingesmeerd met een product bestaande uit algen in een huidherstellende crème met verkwikkende werking op vermoeide voeten. Dan worden de voeten ingewikkeld in plastiek. Hierdoor gaan de bovenste bloedvaatjes zich openzetten en kan het product op korte tijd in de diepte inwerken. U zal zo’n 25 min. in de plastiek gewikkeld zijn om dit gewenst effect te bekomen. Het kan zijn dat uw voeten tintelen en transpireren. Dit is volkomen normaal.

Hierna wordt de pakking verwijderd en volgt een voetmassage van 30 min. met aandacht voor uw spanningsgebieden, gevoelige plekken en pijnpunten. Er kan zowel een ontspannende (zachte massage) als een dieptemassage (zeer stevige massage) gegeven worden. Er wordt een combinatie van technieken gebruikt om het gewenste effect te bekomen.

Voordelen van deze behandeling:

Dit moment van rust heeft effect op uw voeten én op uw gehele lichaam en geest.

Na de massage heeft u een gevoel van ontspanning en zullen uw voeten soepeler aanvoelen.

Door het focussen op specifieke drukpunten kunnen stress en pijn verminderen. U kan zich weer beter ontspannen wat een positief effect heeft op uw nachtrust. Na een voetmassage zal u niet meer zo vaak piekeren in de avonduren en voelt u zich beter in uw vel. Na afloop heeft u een gevoel van algehele ontspanning

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

Misas
Ilse Verboven
Keizershoek 338A
2550 Kontich
België

HR 348307
BTW Nr.: BE 0685 348 451
IBAN: BE96.7512.0048.5805
BIC: AXABBE22

Tel: +32 494 93 76 46
Email: