x 
- € 0,00

Winkelwagen is leeg

WELLNESS Arrangement

Duo-arrangement: privébehandeling samen en tegelijkertijd
  • welkomstdrankje
  • gebruik sauna faciliteiten 2 uur
  • full body detox peeling met dode zee zout
  • full body algen-pakking voor vermoeide en pijnlijke spieren

€ 189,00

180 minuten € 89,- p.p.

U wordt hartelijk verwelkomt met een welkomstdrankje.

U kan genieten van twee uur sauna. De saunaruimte is volledig privé. Er is een infraroodsauna en een Finse sauna aanwezig. De infraroodsessie kan opgebouwd worden tot maximum 40 minuten, gevolgd door een lauwe douche en dan kan de Finse sauna sessie genomen worden in maximum 3 beurten die tot 15 minuten elk mogen duren, met in achtname van een koude douche en rustmoment tussen elke saunagang. 

Bij een duo behandeling ligt u naast elkaar en wordt de behandeling gelijktijdig uitgevoerd.

Een full body pakking

Heel het lichaam wordt vooraf grondig gescrubd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en zal het product beter inwerken. Het product, bestaande uit algen in een huidherstellende crème met toevoegingen, zal werken op vermoeide, stijve en pijnlijke spieren en zal zorgen voor versteviging, ontgifting van het lichaam en het afdrijven van teveel vocht (bij het gebruik van bepaalde medicatie zoals anti depressiva wordt er vocht vast gehouden waardoor u verdikt). Het lichaam, dat ondertussen volledig is ingesmeerd met dit product, zal ingewikkeld worden in plastiek. Hierdoor gaan de bovenste bloedvaatjes zich openzetten en kan het product op korte tijd in de diepte inwerken. U zal zo’n 15 min. in de plastiek gewikkeld zijn om een gewenst effect te bekomen. Het kan zijn dat u een tintelend gevoel ervaart en transpireert. Dit is volkomen normaal. Hierna wordt u volledig afgespoeld (u neemt geen douche).

Na afloop voelen uw spieren soepel. Uw huid voelt stevig en babyzacht aan. Een gevoel van algehele ontspanning overweldigd u.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

Misas
Ilse Verboven
Keizershoek 338A
2550 Kontich
België

HR 348307
BTW Nr.: BE 0685 348 451
IBAN: BE96.7512.0048.5805
BIC: AXABBE22

Tel: +32494937646
Email: