Skip to main content

Arrangementen


Massage ◆ Sauna ◆ Wellness ◆ Beauty

WELLNESS Arrangement


Duo-arrangement: privébehandeling samen en tegelijkertijd

  • welkomstdrankje

  • gebruik infrarood sauna 1 uur

  • full body detox peeling met dode zee zout

  • full body algen-pakking voor vermoeide en pijnlijke spieren


120 minuten € 94,50 p.p.
€ 189,00
Preloader

U wordt hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje.

De saunaruimte is volledig privé. Er is een infraroodsauna aanwezig. De infraroodsessie kan opgebouwd worden tot maximum 40 minuten, gevolgd door een lauwe douche. 

Bij een duo behandeling ligt u naast elkaar en wordt de behandeling gelijktijdig uitgevoerd.

Een full body pakking

Heel het lichaam wordt vooraf grondig gescrubd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en zal het product beter inwerken. Het product, bestaande uit algen in een huidherstellende crème met toevoegingen, zal werken op vermoeide, stijve en pijnlijke spieren en zal zorgen voor versteviging, ontgifting van het lichaam en het afdrijven van teveel vocht (bij het gebruik van bepaalde medicatie zoals anti depressiva wordt er vocht vast gehouden waardoor u verdikt). Het lichaam, dat ondertussen volledig is ingesmeerd met dit product, zal ingewikkeld worden in plastiek. Hierdoor gaan de bovenste bloedvaatjes zich openzetten en kan het product op korte tijd in de diepte inwerken. U zal zo’n 15 min. in de plastiek gewikkeld zijn om een gewenst effect te bekomen. Het kan zijn dat u een tintelend gevoel ervaart en transpireert. Dit is volkomen normaal. Hierna wordt u volledig afgespoeld (u neemt geen douche).

Na afloop voelen uw spieren soepel. Uw huid voelt stevig en babyzacht aan. Een gevoel van algehele ontspanning overweldigd u.