Skip to main content

Esthetische Verzorging


Pedicure ◆ Gelaatsverzorging ◆ Rugverzorging ◆ Lichaamspakking ◆ Manicure

Lichaamspakking


U ervaart heerlijk soepele spieren. Uw huid voelt lekker stevig en babyzacht aan. Een gevoel van algehele ontspanning overweldigd u.


Dat wilt u natuurlijk ook :-)


60 minuten € 65,-
€ 65,00
Preloader
60 minuten € 65,-

Wat u kunt verwachten bij een lichaamspakking

Heel het lichaam wordt vooraf grondig gescrubd. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en zal het product beter inwerken. Het product, bestaande uit algen in een huidherstellende crème met toevoegingen, zal werken op vermoeide, stijve en pijnlijke spieren en zal zorgen voor versteviging en ontgifting. Het lichaam, dat ondertussen volledig is ingesmeerd met dit product, zal ingewikkeld worden in plastiek. Hierdoor gaan de bovenste bloedvaatjes zich openzetten en kan het product op korte tijd in de diepte inwerken. U zal zo’n 15 min. in de plastiek gewikkeld zijn om een gewenst effect te bekomen. Het kan zijn dat u een tintelend gevoel ervaart en transpireert. Dit is volkomen normaal. Hierna wordt u volledig afgespoeld (u neemt geen douche).

Bij een duo behandeling ligt u naast elkaar en wordt de behandeling gelijktijdig uitgevoerd.

[widgetkit id="7"]

Een pakking/peeling, een weldaad voor lichaam en geest

Het regelmatig uitvoeren van een lichaamspeeling bevordert de gezondheid van je huid. Onze huid is non-stop bezig met het aanmaken van nieuwe huidcellen en het afvoeren van afvalstoffen.

Door middel van een bodyscrub ontdoen we onze huid van dode en loszittende huidcellen. Hierbij wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, alsook worden de afvalstoffen afgevoerd. Hierdoor worden de huidfuncties verbeterd en voelt de huid weer zijdezacht aan.

De lichaamspakkingen worden gedaan ter ontspanning, maar kunnen ook een specifiek probleem aanpakken zoals gewrichtsklachten, spierpijn en huidproblemen.

Iedere pakking heeft een eigen specifieke werking, daarom bepalen we samen welke pakking voor jou het meest geschikt is.

Tip: Behandel je lichaam ook thuis met een scrub!

Enkel insmeren met body lotion lost niets op als je huid heel droog is. Je kan hiervoor zelf een scrub maken met koffiedik: je doet 200 gram koffiedik bij 200 gram kokosolie en daar meng je nog eens 125 gram suiker bij. Deze scrub breng je best aan op een vochtige, maar propere huid. Zachtjes inwrijven, 7 à 10 minuten laten inwerken en afspoelen onder de douche. Cafeïne is goed voor een hydraterende, glanzende huid, maar het is ook een geheim wondermiddel tegen cellulitis!

Actie!
Bij het maken van een afspraak voor een lichaamspakking krijg je een gratis hoofdmassage tijdens het inwerken van de pakking. Bovendien betaal je 98 euro in plaats van 130 euro bij een duo-behandeling. Je krijgt dus 25 % korting!