Massage Therapie


Wellness Massage ◆ Diepte Massage ◆ Baby Massage

Behandelingen bij een huisarts, osteopaat, kinesist of psychologe hebben een beter resultaat in combinatie met onze massagetherapie.

Een massage duurt 60 minuten (€70).
Bij aankoop van een 10-beurtenkaart krijgt u 10% korting.

Wellness massage

60 minuten € 70,-

"Last van vermoeidheid, slaapstoornissen, stress, hartkloppingen, buikpijn, hoge bloeddruk, prikkelbaarheid, gebrek aan motivatie of burn-out?"
Een ontspanningsmassage zorgt voor preventie en bestrijding van stress. Door de relaxatie brengen we hartslag, spijsvertering, bloeddruk, hormonen en zenuwen in balans. Het loslaten van spanning en stress leidt tot meer energie en vitaliteit.

Een wellnessmassage In combinatie met een saunasessie versterkt het effect. Meer informatie treft u bij onze arrangementen.

Lees verder

Diepte massage

60 minuten € 70,-

"Op zoek naar een medicijnvrije oplossing tegen pijn?"
Langdurige en hardnekkige spierspanningen en klachten worden blijvend geëlimineerd d.m.v. dieptemassage. Pijnlijke spierknopen worden onder handen genomen door triggerpointherapie. Door stevige knedingen en het bewerken van de drukpunten met duim of elleboog worden de pijn en bijhorende uitstralingssymptomen behandeld. Triggerpointmassage dringt door tot de diepste spierlagen, botten en het bindweefsel.

Lees verder

Baby Massage

30 minuten € 30,-

De belangstelling voor babymassage is de laatste jaren toegenomen. Het is echter al zo oud als de mensheid zelf om onze handen te gebruiken om te genezen en te kalmeren. In veel culturen is het dan ook vanzelfsprekend om baby's te masseren.

Lees verder

Wij zijn geopend en ondernemen stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

Contactformulier

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.

Misas
Ilse Verboven
Keizershoek 338A
2550 Kontich
België

HR 348307
BTW Nr.: BE 0685 348 451
IBAN: BE96.7512.0048.5805
BIC: AXABBE22
Tel: 0032 3 825 68 31
Email: