Skip to main content

Massage Therapie


Wellness Massage ◆ Diepte Massage ◆ Baby Massage

Wellness massage

3208-massage-drukpunten-duim-diepte

"Last van vermoeidheid, slaapstoornissen, stress, hartkloppingen, buikpijn, hoge bloeddruk, prikkelbaarheid, gebrek aan motivatie of burn-out?"
Een ontspanningsmassage zorgt voor preventie en bestrijding van stress.

60 minuten
€ 75,00
Preloader
Door de relaxatie brengen we hartslag, spijsvertering, bloeddruk, hormonen en zenuwen in balans. Het loslaten van spanning en stress leidt tot meer energie en vitaliteit.

Een wellnessmassage In combinatie met een saunasessie versterkt het effect. Meer informatie treft u bij onze arrangementen.

Hier kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Ontspanningsmassage
  • Energetische massage
  • Hotstone massage
  • Holistic pulsing
  • Lymfedrainage

Eerst houden we een kort intakegesprek om te weten te komen waar u behoefte aan hebt en welke lichaamsdelen aandacht nodig hebben. Er wordt een combinatie van technieken gebruikt om het gewenste effect te bekomen. Na de massage overlopen we samen wat we opgemerkt hebben tijdens de behandeling (welke emoties u gevoeld hebt, wat uw gevoelige plekken en pijnpunten zijn en waar uw spanningsgebieden liggen).

Tijdens een wellnessmassage worden technieken gebruikt uit holistic pulsen, hotstone, lymfedrainage, ontspannings- en energetische massage.

Holistic pulsen

Holistic pulsen bestaat uit constante wiegende en strekkende bewegingen en laat alles terug stromen in je lichaam. Dit heeft een sterk rustgevend effect op het zenuwstelsel.

Hotstone massage

Verwarmde lavastenen worden gebruikt om het lichaam te masseren. Dit geeft een weldadige warmte die gunstig is bij chronische klachten en chronische vermoeidheid.

Lymfedrainage

Zeer zachte manuele lymfedrainage volgens de methodes van de reflexzone en Dr. Vodder heeft als doel om het teveel aan lymfevocht - door ziekte, stress, zwangerschap of als gevolg van een ongeval of operatie - in het lichaam af te drijven.

Ontspanningsmassage

De massage wordt zonder veel druk en langzaam uitgeoefend zodat je helemaal ontspannen en met vernieuwde energie verder kan.

Energetische massage

Deze bestaat voornamelijk uit strijktechnieken en is zeer heilzaam bij emotionele blokkades.